HACCP-Analyse

Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.

Kurset gir deltakerne en innføring i HACCP – metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.

Kurset er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.

Målsetting med kurset er å gi deg:

  • Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
  • Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
  • Tips til oppsett av kontrollplan
  • Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse

ISO-Piloten’s medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholdere er vår seniorkonsulenter.

Kurset gjennomføres i relativt små grupper – som gir gode muligheter for diskusjoner og erfaringsutveksling.

Kursavgift kroner 3950,- per deltaker inkluderer kursmateriell og lunsj.
Kursmateriell består av kursplansjer og skjemaer/elektroniske filer til bruk ved utarbeidelse av bedriftens HACCP-plan.

Planlagte kurs i 2019:

  • 5. februar, kl. 8.30 – 15:30, Kristiansund
  • 12. mars, kl. 8.30 – 15:30, Trondheim
  • 6. juni, kl. 8.30 – 15:30, Bergen
  • 10. september, kl. 8.30 – 15:30, Molde

Ved påmelding fire uker før kursstart innrømmes 500 kroner i rabatt

Fyll ut skjema for påmelding. For mer informasjon, ta kontakt på telefon 407 67 252/917 07 628.

NB! Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

 

NAVN
E-POST
TLF
NAVN PÅ BEDRIFT
ORGANISASJONSNUMMER
FAKTURAADRESSE
POSTNUMMER
STED

OPPSTARTSDATO FOR KURSET DU MELDER DEG PÅ

NAVN OG E-POST PÅ ALLE DELTAKERE

ANNEN INFORMASJON TIL ARRANGØREN (eks. allergier mm)