HACCP-Analyse (Nettkurs i 3 deler)

Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.

Disse nettkursene gir deltakerne en innføring i HACCP – metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.

Kursene er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.

Målsetting med nettkursene er å gi deg:

  • Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
  • Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
  • Tips til oppsett av kontrollplan
  • Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse

ISO-Piloten’s medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.

Nettkursene gjennomføres i relativt små grupper – som gir gode muligheter for diskusjoner og erfaringsutveksling.

Kursvgift kroner 4200,- per deltaker inkluderer kursmateriell.
Kursmateriell består av kursplansjer og skjemaer/elektroniske filer til bruk ved utarbeidelse av bedriftens HACCP-plan.

Nettkurset er delt opp i tre deler. Det blir gitt arbeidsoppgaver relatert til egen virksomhet som skal løses mellom samlingene. 

  • 19.okt,  26.okt og 2. november (kl. 09.00 – 11.00) 

Fyll ut skjema for påmelding. For mer informasjon, ta kontakt på telefon 407 67 252/917 07 628.

NB! Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

 

På våre nettkurs ber vi om at alle benytter kamera, det er hyggeligere når alle kan se hverandre – og det blir lettere å få til en dialog underveis. Kurset blir ikke tatt opp.

    NAVN
    E-POST
    TLF
    NAVN PÅ BEDRIFT
    ORGANISASJONSNUMMER
    FAKTURAADRESSE
    POSTNUMMER
    STED

    OPPSTARTSDATO FOR KURSET DU MELDER DEG PÅ

    NAVN OG E-POST PÅ ALLE DELTAKERE

    ANNEN INFORMASJON TIL ARRANGØREN (eks. allergier mm)