Grunnleggende næringsmiddelhygiene
Gjennom IK-Mat forskriften setter Mattilsynet krav til at virksomheten skal sikre at de ansatte har tilstrekkelig kompetanse til å overholde forskriftens krav.
Dette kurset er bygd opp med utgangspunkt i hva trygg mat er. Ulike krav i IK-mat forskriften og næringsmiddelregelverket blir gjennomgått og vinklet opp mot hvordan en praktisk kan gjennomføre kravene i ulike bransjer.
Kurset vil være en blanding av foredrag og diskusjoner, og gir et godt motivasjonsgrunnlag for hygienearbeid i egen bedrift. Kurset er beregnet for ansatte i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter.
Målsettingen med kurset er å gi deg:
- Grunnleggende forståelse for kravene til god næringsmiddelhygiene
- Motivasjon for arbeide med næringsmiddelhygiene i egen virksomhet
ISO-Piloten’s medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholdere er vår seniorkonsulent Liv Melland Aslaksen og konsulent Ruth Hamnes.
Kurset gjennomføres på forespørsel – Ta kontakt for tilbud!
For mer informasjon, ta kontakt på telefon 407 67 252/917 07 628.