HACCP-Analyse
Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.
Disse kursene gir deltakerne en innføring i HACCP – metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.
Kursene er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.
Målsetting med kursene er å gi deg:
- Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
- Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
- Tips til oppsett av kontrollplan
- Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse
ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.
Kursene gjennomføres i relativt små grupper – som gir gode muligheter for diskusjoner og erfaringsutveksling.
Kursavgift kroner 4700,- per deltaker inkluderer kursmateriell, kursbevis og lunch. Kursmateriell består av kursplansjer og skjemaer/elektroniske filer til bruk ved utarbeidelse av bedriftens HACCP-plan.
Vi gir 15% rabatt om det er flere deltakere fra samme bedrift.
- 19. oktober 2023, Molde kl. 09:00 – 15:30
Be om pris dersom du ønsker bedriftsinternt kurs.
Fyll ut skjema for påmelding. For mer informasjon, ta kontakt på telefon 407 67 252/917 07 628.
NB! Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.