HACCP-Analyse

Molde | 19. Oktober

Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.

Disse kursene gir deltakerne en innføring i HACCP – metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.

Kursene er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.

Målsetting med kursene er å gi deg:

  • Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
  • Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
  • Tips til oppsett av kontrollplan
  • Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse

ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.

Kursene gjennomføres i relativt små grupper – som gir gode muligheter for diskusjoner og erfaringsutveksling.

Kursavgift kroner 4700,- per deltaker inkluderer kursmateriell, kursbevis og lunch.  Kursmateriell består av kursplansjer og skjemaer/elektroniske filer til bruk ved utarbeidelse av bedriftens HACCP-plan.

Vi gir 15% rabatt om det er flere deltakere fra samme bedrift.

  • 19. oktober 2023, Molde kl. 09:00 – 15:30

Be om pris dersom du ønsker bedriftsinternt kurs.

Fyll ut skjema for påmelding. For mer informasjon, ta kontakt på telefon 407 67 252/917 07 628.

NB! Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.