Bli kjent med Linda Jensen – Ny ISO-Pilot oktober 2023!

Hvem er jeg?

Jeg er født og oppvokst på Ørlandet, studerte i Trondheim og er pr i dag bosatt i Asker. På fritiden trives jeg godt i marka med min firbente venn, trene sammen med Oslo Dragebåt klubb og treffe gode venner. Liker også godt sofakroken med litt strikking og lydbok.

Faglig bakgrunn?

Jeg er utdannet apotektekniker og næringsmiddelteknolog. Har arbeidet innen næringsmiddelbransjen i over 20 år, og har fått ervervet gode erfaringer bl.a. IK-mat/kvalitetssystemer, revisjoner, rådgivning og kursholding. Har god kompetanse og erfaring innen hygiene og HACCP.

Hva skal jeg jobbe med?

Hos ISO-piloten skal jeg arbeide hovedsakelig med mattrygghet, men også andre relevante oppgaver jeg blir tildelt.

Hva ser jeg mest frem til i ISO- Piloten?

Jeg ser frem til å være en bidragsyter til at våre kunder skal føle seg godt ivaretatt på våre fagområder.

Vi ønsker Linda velkommen til ISO- Piloten!