Nå dine mål innen mattrygghet & kvalitet


Oppfyll regelverk og krav

Vi hjelper deg med å møte markedets høye forventninger til mattrygghet og kvalitet. Vi bistår små og store bedrifter med å oppfylle aktuelle nasjonale og internasjonale krav fra myndigheter, kunder og sertifiseringsorganer.

Kontinuerlig forbedring

Vårt tjenestetilbud er utviklet for å styrke kjernen i virksomheten med fokus på effektivisering, kompetanseheving og kontinuerlig evaluering og forbedring av prestasjoner. Du får dypere innsikt i bedriftsprosesser som bl.a. bidrar til redusert risiko, langsiktige kostnadsbesparelser og jevnere kvalitet.

Skreddersydde løsninger

Vi tar oss tid til å forstå din bedrift og skreddersyr løsninger i tråd med individuelle behov, bransjekrav og budsjett.

MATTRYGGHET

En komplett tjeneste

IK-Mat system, digitalt internkontrollsystem for mattrygghet. Et brukervennlig internkontrollsystem tilpasset din bedrift og bransjekrav.

LES MER

Digitalt ledelsessystem i SharePoint. Et brukervennlig ledelsessystem tilpasset din bedrift og bransjekrav

LES MER

Vi tar en rolle i ditt organisasjonskart og leder arbeidet med kontinuerlig forbedring innenfor bærekraft, HMS, mattrygghet og kvalitet. Vi samarbeider med avdelingsledere og lignende som må ta ansvar for daglig etterlevelse.

LES MER

Vi bistår med ulike deloppgaver ved behov: renholdskontroller, GAP analyser, revisjoner m.m.

LES MER

Sertifiseres i mattrygghet? Vi hjelper deg fra start til mål i henhold til internasjonale standarder.

LES MER

ØNSKER DU Å VITE MER?


LEGG IGJEN KONTAKTINFO UNDER, SÅ HØRER DU FRA OSS SNARLIG.

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i skjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.