Skreddersydd

Systemet tilpasses den enkelte bedrift, bransjekrav og individuelle behov. Passer til både små og store virksomheter.

Alt på ett sted

Alle dokumenter, rutiner og retningslinjer samles under ett og samme system – og er tilgjengelig til enhver tid. Ved tilsynsbesøk kan du med få tastetrykk vise Mattilsynet akkurat den informasjonen de ønsker å se.

Brukervennlig

Systemet er selvforklarende og enkelt å bruke. Ved hjelp av et nettbrett, mobil eller PC utføres alle dine daglige kontroller og gjøremål.

Et brukervennlig system som oppfyller myndighetens krav


IK-Mat system

Fordeler

Internkontroll tilpasset din bedrift

Enkle registreringer

Oversikt over hvilke krav som gjelder for din bedrift

Rutiner som sikrer overholdelse av krav

Oversikt over kunder og leverandører

Reduserer risiko for farer

Automatisk oppdatering ved endring i regelverk

Oversikt fra tidligere kontroller

Rutiner for opplæring

Fordeler


Internkontroll tilpasset din bedrift

Enkle registreringer

Oversikt over hvilke krav som gjelder for din bedrift

Rutiner som sikrer overholdelse av krav

Oversikt over kunder og leverandører

Reduserer risiko for farer

Automatisk oppdatering ved endring i regelverk

Oversikt fra tidligere kontroller

Rutiner for opplæring

Et brukervennlig system som oppfyller myndighetens krav


Et brukervennlig system som oppfyller myndighetens krav


IK-Mat system

Fordeler

Internkontroll tilpasset din bedrift

Enkle registreringer

Oversikt over hvilke krav som gjelder for din bedrift

Rutiner som sikrer overholdelse av krav

Oversikt over kunder og leverandører

Reduserer risiko for farer

Automatisk oppdatering ved endring i regelverk

Oversikt fra tidligere kontroller

Rutiner for opplæring

IK-Mat system

Systemets funksjoner

Risikoanalyse (HACCP)

IK-Mat rutiner

Hygiene og renholdskontroll

Aktivitetsplan

Beredskapsplan

Avviksregistrering

Skadedyr

Revisjoner og tilsyn

Kompetanse

Ansvar og myndighet

Referater

Systemets funksjoner

Risikoanalyse (HACCP)

IK-Mat rutiner

Hygiene og renholdskontroll

Aktivitetsplan

Beredskapsplan

Avviksregistrering

Skadedyr

Revisjoner og tilsyn

Kompetanse

Ansvar og myndighet

Referater

IK-Mat system med

HACCP analyse


IK-Mat system med HACCP analyse


/ metode for risikovurdering

IK-Mat system med HACCP


/ metode for risikovurdering

Enkle registreringer

Registreringer utføres direkte i systemet, hvor du blir veiledet trinn-for-trinn gjennom hele prosessen. Bilder kan enkelt legges inn, feks rett fra smarttelefon.

Tilpasset din bedrift

Vi bistår med tilpasning, opplæring og veiledning underveis for å sikre  at systemet blir forstått og at det fungerer i praksis.

Enkle registreringer

Registreringer utføres direkte i systemet, hvor du blir veiledet trinn-for-trinn gjennom hele prosessen. Bilder kan enkelt legges inn, feks rett fra smarttelefon.

Tilpasset din bedrift

Vi bistår med tilpasning, opplæring og veiledning underveis for å sikre  at systemet blir forstått og at det fungerer i praksis.

Enkle registreringer

Registreringer utføres direkte i systemet, hvor du blir veiledet trinn-for-trinn gjennom hele prosessen. Bilder kan enkelt legges inn, feks rett fra smarttelefon.

Tilpasset din bedrift

Vi bistår med tilpasning, opplæring og veiledning underveis for å sikre  at systemet blir forstått og at det fungerer i praksis.

Hva er haccp?

HACCP står for «Hazard Analysis Critical Control Point» og er en metode for risikovurdering og fareanalyse. Metoden er utviklet for å identifisere og forebygge farer som kan oppstå ved håndtering av mat, slik at ingen blir syke av å spise den. Fremgangsmåten bidrar til redusert risiko, jevnere kvalitet og kan fremme handel ved synliggjøring av trygge bedriftsprosesser.

HACCP er et sentralt krav for alle bedrifter i matindustrien.

HACCP‘s 7 prinsipper

    1. Utføre risikoanalyser av biologiske, kjemiske og fysiske risikoområder.
    2. Identifisere kritiske styringspunkter.
    3. Fastsette kritiske grenser for hvert styringspunkt.
    4. Etablere et system for overvåking av styringspunktene.
    5. Utarbeide korrigerende tiltak.
    6. Etablere prosedyrer for kontroll for å sikre at systemet fungerer som det skal.
    7.  Utarbeide dokumentasjon og registreringer.

Hva er haccp?

HACCP står for «Hazard Analysis Critical Control Point» og er en metode for risikovurdering og fareanalyse. Metoden er utviklet for å identifisere og forebygge farer som kan oppstå ved håndtering av mat, slik at ingen blir syke av å spise den. Fremgangsmåten bidrar til redusert risiko, jevnere kvalitet og kan fremme handel ved synliggjøring av trygge bedriftsprosesser.

HACCP er et sentralt krav for alle bedrifter i matindustrien.

HACCP‘s 7 prinsipper

    1. Utføre risikoanalyser av biologiske, kjemiske og fysiske risikoområder.
    2. Identifisere kritiske styringspunkter.
    3. Fastsette kritiske grenser for hvert styringspunkt.
    4. Etablere et system for overvåking av styringspunktene.
    5. Utarbeide korrigerende tiltak.
    6. Etablere prosedyrer for kontroll for å sikre at systemet fungerer som det skal.
    7.  Utarbeide dokumentasjon og registreringer.

Få tilbud på IK-Mat

Legg igjen kontaktinfo nedenfor, så hører du fra oss snarlig.

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i skjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.

    Få tilbud på IK-Mat

    Legg igjen kontaktinfo nedenfor, så hører du fra oss snarlig.

      Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i skjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.