REFERANSER

«Dette kurset er veldig nyttig for meg. Praktisk og mange fine tips til forbedringer jeg kan gjøre i eget system.»

— Tone Haldorsen, kursdeltaker ISO 9001 og 14001

Endelig et kurs om Bærekraft med ei praktisk tilnærming. Nyttig med forelesere som nylig satt med like spørsmål som kursdeltakerne. Gode diskusjoner gjennom kurset. Sitter igjen med giv etter å starte arbeidet internt i egen bedrift.

Kursdeltaker på kurset Bærekraft i Praksis Mars 2023

«ISO-Piloten har vært en viktig støttespiller for oss både innen IK-Mat og HMS-arbeid i restauranten, som vi startet for ett par år siden. De er kunnskapsrike og kommer med gode råd på alle de områder vi har hatt behov for bistand. Vår kontakt Ruth bistår oss alltid med positivitet og er også en viktig motivator for oss.»

— Marcos og Øyvind Thorsen, Boteco AS

«Vi i Vest Supply har hatt et fint samarbeid med ISO-Piloten i mange år. De er for oss en enestående ressurs med kunnskapsrike ansatte som har de riktige verktøyene for å gjøre Vest Supply enda bedre, både internt i bedriften og ut i markedet.  Vi i Vest Supply kan trygt anbefale ISO-Piloten til alle som trenger hjelp til sertifisering, ledelsessystem, kvalitet og bærekraft.»

— Robert Dørdal, Salgsleder, Vest Supply

«Vår erfaring med ISO-Piloten er kun positiv! De er dyktige i faget sitt og har kommet med gode betraktninger og innspill som har løftet vårt miljø- og kvalitetsarbeid.»

— Kari S. Kanten, Retura