YTRE MILJØ

Nå dine mål innen ytre miljø


Oppfyll regelverk og krav

Vi hjelper deg med å møte markedets høye forventninger til ytre miljø. Vi bistår små og store bedrifter med å oppfylle aktuelle nasjonale og internasjonale krav fra myndigheter, kunder og sertifiseringsorganer.

Kontinuerlig forbedring

Vårt tjenestetilbud er utviklet for å styrke kjernen i virksomheten med fokus på effektivisering, kompetanseheving og kontinuerlig evaluering og forbedring av prestasjoner. Du får dypere innsikt i bedriftsprosesser som bl.a. bidrar til redusert risiko, langsiktige kostnadsbesparelser og jevnere kvalitet.

Skreddersydde løsninger

Vi tar oss tid til å forstå din bedrift og skreddersyr løsninger i tråd med individuelle behov, bransjekrav og budsjett.

YTRE MILJØ

En komplett tjeneste

Et brukervennlig internkontrollsystem tilpasset din bedrift og bransjekrav.

Vi tar en rolle i ditt organisasjonskart og leder arbeidet med kontinuerlig forbedring innenfor ytre miljø. Vi samarbeider med avdelingsledere og lignende som må ta ansvar for daglig etterlevelse.

Vi bistår med ulike deloppgaver ved behov: kartlegginger, vernerunder, GAP analyser, samsvarsvurdering, revisjoner m.m.

Vi hjelper deg med alle relevante sertifiseringer. 

ØNSKER DU Å VITE MER?


LEGG IGJEN KONTAKTINFO UNDER, SÅ HØRER DU FRA OSS SNARLIG.

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i skjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.