BÆREKRAFT

La oss hjelpe deg å bli mer bærekraftig!


Krav til bærekraft

De store selskapene er allerede pålagt å rapportere om sitt bærekraftsarbeid gjennom regnskapsloven og åpenhetsloven. De mindre selskapene vil bli påvirket av dette gjennom at de store trenger informasjon fra de mindre.

Kontinuerlig forbedring

Arbeidet med bærekraft skal sikre at din virksomhet etablerer og innfører rutiner som sikrer et balansert samspill mellom økonomi, samfunn og miljø.

Ved å arbeide systematisk med bærekraft kan din virksomhet oppleve høyere lønnsomhet, bedre trivsel blant ansatte, bedre omdømme eksternt og lavere CO2 utslipp.

Skreddersydde løsninger

Les mer om våre tjenester innenfor bærekraft nedenfor eller ta kontakt med en av våre seniorkonsulenter for mer informasjon og hvordan vi kan bistå din bedrift.

BÆREKRAFT

En komplett tjeneste

Et brukervennlig ledelsessystem tilpasset din bedrift og bransjekrav.

Vi tar en rolle i ditt organisasjonskart og leder arbeidet med kontinuerlig forbedring innenfor bærekraft. Vi samarbeider med avdelingsledere og lignende som må ta ansvar for daglig etterlevelse.

Vi bistår med ulike deloppgaver ved behov: interessentanalyser, kartlegging av nåsituasjon, GAP-analyser og bærekraftsstrategi.

Vi hjelper deg med alle relevante sertifiseringer. 

ØNSKER DU Å VITE MER?


LEGG IGJEN KONTAKTINFO UNDER, SÅ HØRER DU FRA OSS SNARLIG.

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i skjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.