Bli kjent med Monica Iversen Backer- vår nye ISO-Pilot!

Monica startet hos oss i Desember.

Monica er 52 år, gift og bosatt i verdens beste Kristiansund. Har ellers aldri bodd andre plasser 😉

Er av andre familiemedlemmer utnevnt til familiens HMS-general, da jeg har en tendens til å analysere hva som eventuelt kan gå galt, selv i de enkleste settinger. Da må alle finne seg i at det henges på reflekser, redningsvester og gir formaninger i hytt og pine!

Hvem er Monica?

På fritiden er jeg stort sett å finne på vårt småbruk i Gråura, der nytes livet med aktiviteter som for meg som byjente, plutselig ble «eksotisk».

De siste fire årene har jeg vært så heldig å få være med på lamming, så skjønner at inni meg er jeg en liten «skap-bonde», for det er helt fantastisk å få oppleve vårens vakreste eventyr!

Ellers så driver vi med bikuber, frukthage, grønnsakåker, sanking av sopp, rydding av skog og vedproduksjon. Jeg er glad i både fjell- og skiturer, men elsker også å krype i sofakroken med en god krimbok.

Faglig bakgrunn?

Jeg har en bachelor i Petroleumslogistikk, og jobbet de siste 10 årene med logistikk, innkjøp og prosjektkoordinering i ventil- og pumpebransjen, der hovedtyngden av våre kunder var oljeindustrien.

Ellers har jeg jobbet i varehandel i 18 år, i forskjellige bransjer som bensinstasjon, video- og klesbransjen. De siste årene hadde jeg ansvar for daglig drift og personal.

Hva jeg skal jobbe med?

Jeg skal jobbe med ISO 9001, samt mot industrikunder

Hva ser jeg mest frem til i ISO-Piloten?

Jeg gleder meg til å lære mer om, – samt å gå i dybden i de forskjellige feltene ISO-Piloten jobber med, – som kvalitet, ISO sertifiseringer, Miljøfyrtårn, HMS osv.

Det blir også veldig kjekt å få besøke våre kunder, se hva de holder på med, og hjelpe de med å fortsette sitt HMSK-arbeid. Jeg ønsker å kunne dra nytte av egne erfaringer og formidle de ut i bedriftene.

På denne tiden jeg har vært her, så har jeg blitt kjent med en veldig fin gjeng med kolleger, og føler meg heldig som får jobbe sammen med dem, samt få ta del i deres kompetanse.

 

Vi ønsker Monica velkommen til ISO- Piloten!