Brannøvelse

ISO-Piloten kan bistå din organisasjon med skreddersydde kurs og praktiske øvelser i brannslokking. Vår øvelse gir dine ansatte kunnskap og ferdigheter for å handle besluttsomt og korrekt i en nødsituasjon.

Vi anbefaler å sette av 1-2 timer med fokus på brannsikkerhet – dette kan utgjøre en betydelig forskjell i evnen til å beskytte seg selv, sine kollegaer, og virksomhetens verdier. Vi skreddersyr øvelsene til å reflektere de spesifikke forholdene på din arbeidsplass, med særlig fokus på de typer slokkemidler dere har tilgjengelig. Dette sikrer at treningen er så relevant og anvendelig som mulig for dine ansatte.

Våre instruktører har omfattende erfaring og ekspertise innen brannsikkerhet og slokking. På brannslokkingskursene går vi igjennom:

  • Enkel brannteori
  • Krav til slokkeutstyr
  • Ulike typer slokkeutstyr
  • Enkel øving i brannslokking

 

Ved å velge ISO-Piloten som din partner i brannsikkerhetstrening, tar du et avgjørende skritt mot å forbedre sikkerhetsstandarden på din arbeidsplass.

Ta kontakt for tilbud om kurs/øvelse i brannslukking

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i skjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.