HACCP-Analyse/Mattrygghet
Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.
Disse kursene gir deltakerne en innføring i HACCP-metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.
Kursene er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP-systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.
Målsetting med kursene er å gi deg:
- Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
- Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
- Tips til oppsett av kontrollplan
- Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse
ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.
Kursene gjennomføres i relativt små grupper – noe som gir gode muligheter for diskusjoner og erfaringsutveksling.
Kursavgift er kroner 4900,- per deltaker, og inkluderer kursmateriell, kursbevis og lunsj. Kursmateriell består av kursplansjer og skjemaer/elektroniske filer til bruk ved utarbeidelse av bedriftens HACCP-plan.
Vi gir 15 % rabatt om det er flere deltakere fra samme bedrift.
- 27.3 2025, Asker, Hagaløkka 13, kl. 09.00 – 15.30
Be om pris dersom du ønsker bedriftsinternt kurs.
Fyll ut skjema for påmelding. For mer informasjon, ta kontakt på telefon 40 55 50 35
NB! Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.