Allergenhåndtering
Trenger dine ansatte mer kunnskap om allergenhåndtering? God kunnskap om allergener og håndtering av varer som inneholder allergener er svært viktig med tanke på å forebygge uønskede konsekvenser!
Kurset er beregnet for personell som er involvert i innkjøp, lagring, produktutvikling og produksjon i storhusholdning og næringsmiddelindustri, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for allergenhåndtering er selvsagt også velkommen.
Målsetting med kursene er å gi deg kunnskap om:
- Allergener og mulige konsekvenser
- Viktige forutsetninger ved innkjøp
- Allergenhåndtering i mottak, lagring, produksjon og distribusjon
- Merking av varer som inneholder allergener
- Kontrollrutiner
ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.
Kursene gjennomføres i relativt små grupper – noe som gir gode muligheter for diskusjoner og erfaringsutveksling.
Kursavgift er kroner 3100,- per deltaker, og inkluderer kursmateriell og kursbevis. Kursmateriell består av kursplansjer. (NB Prisen øker til 3500 fra 1.1.25, påmelding før årsskiftet til 2024-pris)
Vi gir 15 % rabatt om det er flere deltakere fra samme bedrift.
- 26. mars 2025, Kontorhuset, Hagaløkkveien 13, kl. 09:00 – 12.00
Be om pris dersom du ønsker bedriftsinternt kurs.
Fyll ut skjema for påmelding. For mer informasjon, ta kontakt på telefon 40 55 50 35
NB! Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.