Allergenhåndtering
Trenger dine ansatte mer kunnskap om allergenhåndtering? God kunnskap om allergener og håndtering av varer som inneholder allergener er svært viktig med tanke på å forebygge uønskede konsekvenser!
Kurset er beregnet for personell som er involvert i innkjøp, lagring, produktutvikling og produksjon i storhusholdning og næringsmiddelindustri, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for allergenhåndtering er selvsagt også velkommen.
Målsetting med kursene er å gi deg kunnskap om:
- Allergener og mulige konsekvenser
- Viktige forutsetninger ved innkjøp
- Allergenhåndtering i mottak, lagring, produksjon og distribusjon
- Merking av varer som inneholder allergener
- Kontrollrutiner
ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.
Be om pris dersom du ønsker bedriftsinternt kurs, ta kontakt på telefon 40 55 50 35