Allergenhåndtering

På forespørsel

Trenger dine ansatte mer kunnskap om allergenhåndtering? God kunnskap om allergener og håndtering av varer som inneholder allergener er svært viktig med tanke på å forebygge uønskede konsekvenser!

Kurset er beregnet for personell som er involvert i innkjøp, lagring, produktutvikling og produksjon i storhusholdning og næringsmiddelindustri, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for allergenhåndtering er selvsagt også velkommen.

Målsetting med kursene er å gi deg kunnskap om:

  • Allergener og mulige konsekvenser
  • Viktige forutsetninger ved innkjøp
  • Allergenhåndtering i mottak, lagring, produksjon og distribusjon
  • Merking av varer som inneholder allergener
  • Kontrollrutiner

ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.

Be om pris dersom du ønsker bedriftsinternt kurs, ta kontakt på telefon 40 55 50 35

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.