HACCP-Analyse/Mattrygghet
Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.
Disse kursene gir deltakerne en innføring i HACCP-metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.
Kursene er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP-systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.
Målsetting med kursene er å gi deg:
- Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
- Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
- Tips til oppsett av kontrollplan
- Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse
ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.
Be om pris for bedriftsinternt kurs, ta kontakt på telefon 40 55 50 35.