HACCP-Analyse/Mattrygghet

På forespørsel

Myndighetene stiller krav til at alle virksomheter som håndterer matvarer, både store og små, skal ha gjennomført en fare-analyse basert på HACCP-prinsippene. Virksomhetene skal også ha kunnskaper om HACCP.

Disse kursene gir deltakerne en innføring i HACCP-metoden i henhold til Codex Alimentarius, samtidig som deltakerne får tilgang og erfaring i bruk av ulike teknikker/skjema.

Kursene er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP-systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer. Andre med interesse for fare-analyse er selvsagt også velkommen.

Målsetting med kursene er å gi deg:

  • Kunnskap til utarbeidelse av enkle flytskjema
  • Kunnskap om og øvelse i bruk av HACCP-prinsipper
  • Tips til oppsett av kontrollplan
  • Motivasjon til og grunnlag for å arbeide med egen HACCP-analyse

ISO-Pilotens medarbeidere har lang erfaring med mattrygghetsarbeid i mange ulike virksomheter. Kursholder er en av våre seniorkonsulenter.

Be om pris for bedriftsinternt kurs, ta kontakt på telefon 40 55 50 35.

 

    Ved å klikke på 'Send' samtykker du til at ISO-Piloten behandler personopplysninger om deg for å håndtere forespørselen. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at ISO-Piloten skal kunne registrere og følge opp din henvendelse.